Απίστευτη υποδοχή από τον κόσμο της Αργολίδας σε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ!!!


Απίστευτη η υποδοχή που επιφύλαξε ο κόσμος της Αργολίδας στον Αντώνη Σαμαρά, στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον υπ.Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Η Αργολίδα έδειξε τον δρόμο για το ποιον θέλει για αυριανό Πρωθυπουργό και ποιον θέλει για αυριανό Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Στην μεγάλη αυτή εκδήλωση με τη συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλλά και του Αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεχώρισε η παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου ο οποίος είχε θερμή χειραψία και με τους δύο.

Η αίθουσα του Pantazis Royal φάνταζε πολύ μικρή για τον κόσμο που πήγε να υποδεχθεί και να παρακολουθήσει τις ομιλίες Νίκα και Μητσοτάκη. 
Δεν έλειψε ούτε ένας Νέο Δημοκράτης και αυτό δείχνει την συσπείρωση που υπάρχει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που θέλει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να γίνει μπλε και να την διοικήσει ο Παναγιώτης Νίκας. 


Το σύνθημα που επικρατούσε ήταν την Κυριακή όλοι στις κάλπες για να αναδείξουν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον Παναγιώτη Νίκα και στις 7 Ιουλίου Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Σχόλια