Με οδηγό τον Γιάννη Μαλτέζο ο οποίος και έκοψε πρώτος το νήμα για τη μεγάλη νίκη ο Παναγιώτης Νίκας


Με οδηγό τον Γιάννη Μαλτέζο ο οποίος και ήρθε πρώτος σε ψήφους σπάζοντας το φράγμα των 5.000 , ο Παναγιώτης Νίκας πάει για τη μεγάλη νίκη την δεύτερη Κυριακή. 

Ο Μαλτέζος, ένας άνθρωπος συγκροτημένος, χωρίς να ξεφεύγει καθόλου από τον στόχο κατάφερε να βγει πρώτος, δείχνοντας τον δρόμο που θα οδηγήσει στην επιτυχία την παράταξη του αλλά και στην εκλογή του Παναγιώτη Νίκα ως Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Ο Γιάννης Μαλτέζος θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα, στέλνοντας το παρακάτω μήνυμα.

"Με 5.071 ψήφους, με κατατάξατε στην 1η θέση του συνδυασμού "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" του Παναγιώτη Νίκα στην Π.Ε. Αργολίδας. Ευχαριστώ την καθεμία και τον καθένα από εσάς προσωπικά και ιδιαίτερα την οικογένεια μου αλλά και τους φίλους που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα. Είναι προσωπικό στοίχημα να δικαιώνω καθημερινά τη στήριξη σας στο πρόσωπο μου και να σας εκπροσωπώ επάξια στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η μάχη συνεχίζεται! Αυτή την Κυριακή τελειώνουμε με το παλιό. Όλοι στο πλευρό του αυριανού Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. "

Σχόλια