Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Ευχαριστίες προς το ιατρικό προσωπικό του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια ως ένα τρόπο ελάχιστης ανταμοιβής για τους ανθρώπους επιστήμονες που τιμούν το λειτούργημα τους στο Νοσοκομείο Ναυπλίου,οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους με ήθος και επαγγελματισμό, δίνοντας καθημερινά τον αγώνα τους! Ευχαριστώ από καρδιάς τον γιατρό μου κ χειρουργό Επιμελητή Α της χειρουργικής κλινικής Ιωάννη Μασσαλή θερμές ευχαριστίες επίσης στο νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου και την προϊσταμένη Ειρήνη Κοϊνη μη παραλείποντας φυσικά να ευχαριστήσω την εξαιρετική ακτινολόγο του Νοσοκομείου Έφη Παπαδήμα!

Οφείλω να αναγνωρίσω ως πολίτης αυτού του τόπου ότι το νοσοκομείο επιτελεί κοινωνικό σπουδαίο έργο όπως διαπίστωσα εν τοις πράγμασι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου κ ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες στην χειρουργική κλινική με επικεφαλής συντονιστή τον Διευθυντή Παν.Γκανα είναι πολύ σημαντικές υψηλού επιπέδου κ άριστης επιστημονικής επάρκειας!

Η εν γένει οργανωμένη λειτουργία της κλινικής αποτελεί υπόδειγμα δημοσίου Νοσοκομείου που μας τιμά ! Έχουμε πολύ ΔΥΝΑΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΉ!

Για τους παραπάνω και για πολλούς λόγους ακόμη το Νοσοκομείο Ναυπλίου πρέπει να αναβαθμιστεί και όχι να υποβαθμιστεί!

Κική Ανδρ. Δρίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου