Το "ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑ" του Τατούλη και οι βεβιασμένες κινήσεις


Κάνοντας μια γρήγορη πολιτική ανασκόπηση στο παρελθόν θα δει κανείς πολλές ανακρίβειες και πολλά ερωτήματα που όσα χρόνια και να περάσουν θα μείνουν μάλλον αναπάντητα.
Γι αυτό δε θα σκαλίσουμε το πριν ιδιαίτερα αλλά θα πάμε μερικούς μήνες πίσω εξετάζοντας τις "τούμπες" του Πέτρου Τατούλη, που γεννούν ναι μεν ερωτήματα αλλά όπως όλα δείχνουν τον σπρώχνουν και μακριά από τη διεκδίκηση του Περιφερειακού θώκου, γιατί τα λάθη είναι για όλους κύριε Τατούλη και ο άνθρωπος εύκολα ξεχνάει, μια κάμερα όμως ποτέ και όταν "φάσκεις και αντιφάσκεις" είναι ένα φαινόμενο που δεν μπορεί να μην σχολιαστεί.

Ένας μήνας με 2 λάθη καταγράφεται ο Δεκέμβριος του 2018 για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Στις αρχές του μήνα με υβριστικά σχόλια, σε συνέντευξη τύπου, εναντιώνονταν στον πρόεδρο και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενώ στα μέσα του Δεκέμβρη δήλωνε στον ελεύθερο τύπο περισσότερο Νεο Δημοκράτης από όλους; Τελικά είστε Νέα Δημοκρατία Κύριε Τατούλη; και αν ναι γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν είναι μαζί σας;

Έναν μήνα μετά, Ιανουάριο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου δηλώνει ανεξάρτητος και ότι κόμμα του είναι η Πελοπόννησος. Ποια όμως Πελοπόννησο δηλώνει "κόμμα" του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου;;;Αυτή που τόσα χρόνια δεν έχει αναβαθμιστεί σε κανένα επίπεδο, παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχει διαχειριστεί;

Αυτές οι απορίες γεννώνται στους Πελοποννήσιους καθημερινά, κυρίως όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της κρίσης.

Η Μαρία Σπυράκη ως εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε την πολιτική "ταραχή" του Πέτρου Τατούλη αφού δεν μπορούσε να το κάνει μόνος του.

"ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ", "Η ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΝΔ" είπε η Μαρία Σπυράκη, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα για τους πολίτες, θολώνοντας όμως περισσότερο τον κύριο Τατούλη που οι βεβιασμένες κινήσεις του δε σταματούν εδώ.

Σε πολλές εκδηλώσεις υπό την παρουσία πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο Πέτρος Τατούλης "στήνει τις στιγμές". 'Οσο και να θέλει με δελτία τύπου να υπερηφανευτεί ότι βραβεύτηκε από την Όλγα Κεφαλογιάννη δεν αναφέρει ταυτόχρονα ότι η ιδιωτική αυτή εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη εδώ και αρκετό καιρό και όχι προσφάτως. Το θέμα της βράβευσης ήταν η αύξηση των πτήσεων του αεροδρομίου της Καλαμάτας. Ξέρετε πού οφείλεται η αναβάθμιση του αεροδρομίου ; Στην Costa Navarino & στον αείμνηστο καπετάν Βασίλη Κωνσταντακοπουλο. Που έχει συμβάλει σε αυτό η τρέχουσα περιφερειακή αρχή; Στο μόνο που έχει συμβάλει και συνεχίζει να συμβάλει είναι στον απαράδεκτο δρόμο Καλαμάτας- Αεροδρομίου που είναι γεμάτος λακούβες.

Τα μείζονα προβλήματα λοιπόν, δεν είναι η σχέση του κάθε εκλεγμένου με το οποιοδήποτε κόμμα, δεν ενδιαφέρει κανέναν πόσο Νεο Δημοκράτης είναι κάποιος ή τέλος πάντων θέλει να δείχνει, ενδιαφέρει όμως ότι η Πελοπόννησος είναι ένας απέραντος Σκουπιδότοπος, και δυστυχώς ούτε προεκλογικά δεν μπορεί να λυθεί..

Ο Πέτρος Τατούλης όσο πλησιάζουμε στις εκλογές όπως όλα δείχνουν αποδυναμώνεται.. Ψάχνει με βεβιασμένες κινήσεις από κάπου να πιαστεί αλλά δυστυχώς ο στόχος απομακρύνεται όπως και οι υποψήφιοι. Την ίδια ώρα που ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Πέτρου Τατούλη ο Παναγιώτης Νικας έχει συμπληρώσει το 80% του ψηφοδελτίου του ο Κύριος Μπουλούκος αποχωρεί από την παράταξη του Πέτρου Τατούλη.

Έχουν απομείνει σχεδόν 2 μήνες και τα πολιτικά τεκταινόμενα μέρα με τη μέρα μεταβάλλονται.. Θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και πως "τα πασαλείμματα" σε οδηγούν σε λάθη που κοστίζουν ακριβά.

Σ.Κ

Σχόλια