Έξι ακόμη υποψήφιοι με την ''ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ''


Στην ανακοίνωση έξι ακόμη υποψηφιοτήτων προχώρησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Τάσσος Χειβιδόπουλος, για τον συνδυασμό #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ.
Οι νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής:
  • Γιώργος Δελογιάννης, Αντιστράτηγος Πυροσβεστικού Σώματος Ε.Α.
  • Λουκάς Κούρος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
  • Δημήτρης Παπανδριανός Κεραμίδας, Χειρουργός Οδοντίατρος
  • Βασιλική Σουρβίνου – Παπαπέτρου, Συνταξιούχος Ε.Τ.Ε.
  • Χρίστος Συγριμής, Δικηγόρος
  • Νίκος Σωτηρόπουλος, Πυροσβέστης
Ο Γιώργος Δελογιάννης γεννήθηκε στο Νέο Ηραίο Αργολίδας το 1959 και είναι γιος του Κωνσταντίνου και της Γεωργίας Δελογιάννη.

ΔΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.jpg


Κατοικεί στο Νέο Ηραίο, είναι παντρεμένος με τη Μιράντα Σίτου και μαζί της έχει 3 κόρες, τη Γωγώ, την Πένη και την Κωνσταντίνα.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1981 και έως και το 1990 υπηρέτησε, ως πυροσβέστης, στον Β’ Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών.

Το 1990 εισήχθη στην Πυροσβεστική Ακαδημία από την οποία αποφοίτησε το 1994.

Το 1994 υπηρέτησε στον Β’ Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών ως Ανθυποπυραγός.

Το 1996, μετατέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους στην οποία υπηρέτησε έως το 2007 σε διάφορα τμήματά της, όπως το Τμήμα Πυρασφάλειας, Ανακριτικού κλπ.

Το 2007 ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Άργους έως και το 2012.

Το 2012 προήχθη στο βαθμό του Πυράρχου και μετατέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου ως Διοικητής της Υπηρεσίας αυτής και Διοικητής Νομού Αργολίδας.

Το 2014 προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου και μετατέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας ως Περιφερειάρχης Δυτικής Αττικής.

Το 2015 αποστρατεύθηκε από το Πυροσβεστικό Σώμα με το Βαθμό του Υποστρατήγου.

Από το 2015 έως και σήμερα ασχολείται με την καλλιέργεια ελαιώνων και εσπεριδοειδών.

Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Αργολίδας από το 2012 έως και σήμερα.

Είναι Μέλος του Δ.Σ. του τοπικού αθλητικού ομίλου Χώνικα.
ΚΟΥΡΟΣ.jpg


Ο Λουκάς Κούρος γεννήθηκε στο Άργος, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα Καχριμάνη και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι απόφοιτος της Εθνικής Ακαδημίας Σωματικής Αγωγής Αθηνών με

Μεταπτυχιακό σεμινάριο στην «Οργάνωση, Οικονομία και Διοίκηση του Αθλητισμού» του τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Είναι διορισμένος καθηγητής στο 2ο Γυμνάσιο Άργους.

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Άργους, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δήμου Άργους, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Άργους, Πρόεδρος Δημοτικής Χορωδίας Άργους, Πρόεδρος του Δ.Σ. Νομικού Προσώπου «1ος Παιδικός Σταθμός» Δήμου Άργους, Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Σταδίου Άργους, Πρόεδρος του Δ.Σ. ΕΛΜΕ Αργολίδας, αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Ν. Αργολίδας, μέλος της Επιτροπής Πρακτικής Δοκιμασίας και Υγειονομικής Εξέτασης των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ, μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Υποτροφιών «Ιακώβου Κοντοράκη», μέλος της Νομαρχιακής Διαρκούς Επιτροπής Μελέτης και Εφαρμογής μέτρων πρόληψης και καταστολής της βίας στον αθλητισμό.

Στον αθλητισμό της πόλης μας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα της ΑΕΚ Άργους και επί μία δεκαετία στην ομάδα του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ, καθώς επίσης και ως προπονητής στον Παναργειακό για πολλά χρόνια, στον Διομήδη Άργους, στον Αργοναύτη Ν. Κίου, στον Ερμή Κιβερίου, στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και στην Ένωση Λέρνας.

ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΣ.jpg


Ο Δημήτρης Παπανδριανός Κεραμίδας γεννήθηκε το 1967, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Άργος.

Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Ντούλια και έχει δύο παιδιά, τον Γιάννο, πρωτοετή φοιτητή στο Ε.Κ.Π.Α και τη Θέμιδα, μαθήτρια Γ' Γυμνασίου.

Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Άργος από το 1994.

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά, με έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική δράση.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας από το 2002 έως το 2008.

Ήταν υπεύθυνος του προγράμματος "Προαγωγή και καταγραφή της Στοματικής Υγείας του Ελληνικού πληθυσμού" της Ε.Ο.Ο. για το νομό Αργολίδας.

Στα πλαίσια του προγράμματος έχει επισκεφθεί με ομάδες συναδέλφων από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αργολίδας πολλά σχολεία του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ήταν μέλος Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ “Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός” του Δήμου Άργους Μυκηνών την περίοδο 2014-2016.

Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Άργους.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά Οδοντιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με συμμετοχή σε επιστημονικές εργασίες και ανακοινώσεις.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου.

Είναι ενεργό μέλος σε συλλόγους, ομάδες και εταιρίες ,που ασχολούνται με τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την υγεία.


ΣΟΥΡΒΙΝΟΥ - ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ.jpg


Η Βασιλική Σουρβίνου – Παπαπέτρου γεννήθηκε το 1957 στη Μιδέα Αργολίδας και είναι κάτοικος Άργους.

Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Παπαπέτρου και έχει μια κόρη, την Ευγενία.

Είναι Συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, στην οποία εργάστηκε από το 1985 έως και το 2013.

Το 2010 και το 2014 ήταν Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Άργους.

Ο Χρίστος Συγριμής κατοικεί στην Πυργέλλα. Είναι διαζευγμένος και πατέρας μιας κόρης, της Κωνσταντίνας (Τιτίνας).

Είναι Δικηγόρος μαχόμενης Δικηγορίας.

Είναι Πτυχιούχος Νομικής, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Bologna Ιταλίας.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, παρά Πρωτοδίκαις, από το 1991 και παρ’ Εφέταις από το 1998.

ΣΥΓΡΙΜΗΣ.jpg


Γνωρίζει πολύ καλά την Ιταλική, Αγγλική και Γαλλική γλώσσα, ενώ πραγματοποιεί και μεταφράσεις κατ’ οίκον, Ελληνικών κειμένων στην Ιταλική γλώσσα και αντίθετα, από την Ιταλική στην Ελληνική γλώσσα.
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ.jpgΟ Νίκος Σωτηρόπουλος γεννήθηκε το 1967 στο Άργος, όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Σκλήρη και έχουν ένα γιο, τον Γιώργο.

Υπηρετεί από το 1991 στο Πυροσβεστικό Σώμα και έχει προσφέρει σε μάχιμες Υπηρεσίες της Ελλάδας, όπως ο 4ος ΠΣ Αθηνών, 1ος ΠΣ Πειραιά, Π.Υ. Ρόδου, Π.Υ. Ναυπλίου, Π.Κ. Κρανιδίου, στο Πεζοπόρο Τμήμα Πελοποννήσου και τα τελευταία χρόνια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους.

Είχε εκλεγεί το 2002 πρώτος Πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου του Νομού μας, της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Αργολίδας.

Επί σειρά ετών υπήρξε εκλεγμένος εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.).

Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια ως τερματοφύλακας στην ομάδα χάντμπολ του Διομήδη, από την ίδρυση της ομάδας το 1984 και για ένα μικρό διάστημα υπήρξε και προπονητής της.

Παράλληλα από το 1982 έως το 1999 αγωνίστηκε στις ποδοσφαιρικές ομάδες Κεχριές Ελληνικού, Παναργειακό, Αργέα, Λόντο και Αχιλλέα Φιχτίων.

Από το 2006 είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B,΄ με ειδίκευση στους τερματοφύλακες.

Έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες του Νομού μας σε Εθνικές κατηγορίες, ιδιαιτέρως όμως με την ιστορική ομάδα της πόλης μας, τον Παναργειακό.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται -με σημαντικές επιτυχίες- με την εξειδικευμένη εκπαίδευση νεαρών τερματοφυλάκων, βοηθώντας τους να αποκτήσουν στέρεες βάσεις, για να κατακτήσουν τους στόχους τους και τα όνειρά τους.

Σχόλια