Εντυπωσιακή η Καρναβαλική Παρέλαση στο ΑΡΓΟΣ - Ανεπανάληπτος ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ!!!Στην πρωτεύουσα του Δήμου Άργους Μυκηνών, το Άργος, έγινε η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση με άρματα και καρναβαλιστές κάθε ηλικίας το απόγευμα της Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.
Η καρναβαλική παρέλαση αποτελεί το μεγαλειώδες αποκορύφωμα των εκδηλώσεων της Αργείτικης Αποκριάς.Το φετινό καρναβάλι παρουσίασε ο Φάνης Λαμπρόπουλος ο οποίος σχολίαζε με το δικό του χιουμοριστικό τρόπο, ενώ καρναβαλικές ομάδες με καραμούζες ξεσήκωσαν το κόσμο.


Η μασκότ του Αργείτικου Καρναβαλιού ,η εντυπωσιακή βασίλισσα του καρναβαλιού , ξυλοπόδαροι με γιγαντιαία φορέματα , Καρναβαλιστές και Άρματα εντυπωσίασαν για ακόμα μία χρονιά τους χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες που παρακολούθησαν το Αργείτικο καρναβάλι.

Μετά το πέρας της καρναβαλικής παρέλασης και της καύσης του Βασιλιά Καρνάβαλου ακολούθησε μεγάλη συναυλία με τον Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά στην κεντρική πλατεία του Άργους


Η συναυλία ήταν ελεύθερη για το κοινό στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στον Αργος.Ο Σάκης Ρουβάς, τραγούδησε ζωντανά όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του και με τη μοναδική σκηνική του παρουσία ξεσήκωσε τον κόσμο.

Σχόλια