ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΒΡΗΛΟΣ: ‘’ Όποιος ζητάει την ευθύνη διακυβέρνησης δεν επιτρέπεται να κρύβεται κύριε Αναγνωσταρά.’’


''Απολογηθείτε στους δημότες κύριε Αναγνωσταρά γιατί αφήσατε το δήμο της πρωτεύουσας του νομού χωρίς ούτε μία ασφαλή παιδική χαρά.Όλες ήταν επικίνδυνες και αναγκαστήκαμε να τις ξηλώσουμε για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας.
Εμείς σε πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς καταφέραμε να φτιάξουμε 9 παιδικές χαρές και να δημοπρατήσουμε (σύντομα ξεκινάνε) άλλες 16.
Εξασφαλίζοντας πάνω από 800.000€ από χρηματοδοτήσεις.
Σεβόμαστε τις δεσμεύσεις για δουλειά και προάσπιση του συμφέροντος των δημοτών.
Δεν στέλνουμε τα μηχανήματα (τσάπες, γκρέϊντερ) σε άλλους δήμους για να μαζεύουμε βουλευτικές ψήφους.
Σε ότι αφορά τους υπαινιγμούς για σεβασμό της δημόσιας περιουσίας μάλλον κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.
Όσο και να κρύβεστε σχετικά με την συμφεροντολογική σας απόδραση του 2012 θα απαντήσετε θέλετε δεν θέλετε, ο κόσμος δεν ξεχνά.
Η απάντηση στους δημότες είναι μόνο με έργο και θα έρθει άμεσα.
Για τις λέξεις ανεπάρκεια και ανικανότητα σας τις επιστρέφω σαν υλικό αυτοκριτικής.
Ευχαριστούμε για την ευκαιρία ανάδειξης και προβολής του έργου μας…25 νέες παιδικές χαρές μη το ξεχνάτε.''


Ο Αντιδήμαρχος απάντησε στο δελτίο τύπου της παράταξης του κ.Αναγνωσταρά που έλεγε:

Κύριε Αντιδήμαρχε,
Αντί να επιτίθεστε στον επικεφαλής της παράταξης μας κ. Παναγιώτη Αναγνωσταρά που απλά αναδημοσίευσε την απόφαση των κατοίκων Τολού (ομάδα Ενωμένοι Πολίτες Τολού), να επιδιορθώσουν μόνοι και με δικά τους έξοδα την παιδική χαρά της κοινότητας τους, θα ήταν προτιμότερο να διαθέσετε χρόνο και χρήμα για να παίζουν τα παιδιά μας σε ασφαλείς παιδικές χαρές.

Γιατί δεν απαντάτε στην ομάδα των κατοίκων που ανέλαβαν την πρωτοβουλία και μάλιστα την δημοσιοποίησαν τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στα μέσα ενημέρωσης;
Ασχοληθείτε λοιπόν με τα καθήκοντα του έμμισθου Αντιδημάρχου που σας έχουν ανατεθεί και όταν σας επικρίνουν οι δημότες μάθετε να δίνετε απαντήσεις σε αυτούς και όχι σε άλλους! Αυτοκίνητο δημοτικό έχετε για τις μετακινήσεις σας καθώς επίσης και δημοτικά καύσιμα. Να τα χρησιμοποιήσετε λοιπόν για τον σκοπό που σας έχουν δοθεί που δεν είναι άλλος από το να βλέπετε τις ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν!

Σε ότι αφορά την κριτική που του ασκείτε επειδή διέκοψε την θητεία του, σας απαντάμε:
Όταν το έκανε, δεν πίστευε ότι οι «συνεχιστές» του θα αποδεικνύονταν τόσο ανεπαρκείς όσο αποδείξατε ότι είστε!

Την επιστροφή του λοιπόν, ΕΣΕΙΣ την προκαλέσατε και ήρθε η ώρα να την αποδεχθείτε! Γιατί η ανικανότητα σας, έκανε τους δημότες να ψάχνουν άλλη λύση!

Σχόλια