Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη κ.Τατούλη


Αυτό ακριβώς συνέβη χθες στην 4η Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου, η οποία ματαιώθηκε. Αν και ο Μάρτης έχει μπει, για την παράταξη του Πέτρου Τατούλη η Άνοιξη δεν φαίνεται, ούτε με κιάλια. Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές αντί να έρχεται η Άνοιξη μάλλον θα χειμωνιάζει για τη "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ", που τίποτα το νέο δεν της έχει μείνει πλέον παρά μόνο ασύστολες πολιτικές ήττες..
Χθες,  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου παρουσίασε την αδυναμία του να συγκροτήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Με μόλις 19 από του 51 αρχικά συμβούλους παρόντες, ο κύριος Τατούλης άρχισε να καταγράφει σημαντικές απώλειες. Και όχι μόνο σήμερα, αφού πρόσφατα έχασε και τον Γ. Μπουλούκο, μεγάλα χτυπήματα σε μικρά χρονικά διαστήματα.

Γιατί ναι κυρία Νικολάκου καλά τα είπατε: "σύσσωμη έλειπε η αντιπολίτευση", "να το καταγγείλετε" ναι.. Οι υπόλοιποι οι δικοί σας όμως που ήταν; και γιατί ο 19ος ήρθε στο παρά πέντε;

Βρισκόμαστε 2 μήνες πριν τις εκλογές και τα "μεγάλα" έργα που αφορούν την Πελοπόννησο, το μέλλον τόσων εκατομμυρίων πολιτών βρίσκονται ακόμη στα χέρια εκείνων που δεν μπορούν να συντονίσουν 51 άτομα. Πως μπορούν λοιπόν αυτοί να μιλούν για πολιτική αλητεία; Όπως ακριβώς ανέφερε η και κυρία Ντίνα Νικολάκου, μπερδεύοντας μάλλον τα πρόσωπα.

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε πως είναι όντως "κατάντημα" κ. Νικολάκου, το κορυφαίο έργο για την Πελοπόννησο, το έργο των απορριμμάτων, που τόσα χρόνια όλοι περιμένουμε να καταρρέει και να μοιάζει όνειρο "θερινής νυκτός".

Η κατάσταση τεταμένη, η θεματική αντιπεριφερειάρχης όπως ακριβώς την έχουμε συνηθίσει πήρε τα ηνία και φανερά ενοχλημένη βροντοφώναζε για καταγγελίες, για αλητείες για πραξικόπημα, ο κύριος Τατούλης ως απόηχος της κυρίας Νικολάκου μίλησε για "πανικοβλημένους". Ποιος όμως κύριε Τατούλη είναι πανικοβλημένος, κάποιος που καθημερινά χάνει την δύναμη του και ένας ένας απομακρύνεται από δίπλα του; ή κάποιος που δεν έχει τίποτα να χάσει;

Μετά τη χθεσινή ματαίωση του Περιφερειακού συμβουλίου και την τεράστια απώλεια περιφερειακών συμβούλων, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως όχι μόνο "ένας" κούκος αλλά ούτε και 19 από τους συγκεκριμένους δεν μπορούν να φέρουν την άνοιξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σ.Κ.

Σχόλια