Το Χαμόγελό σας και η χαρά σας στον τερματισμό ας είναι οδηγός μας...Του Σταύρου Λαμπρούση


Του Σταύρου Λαμπρούση

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αργολίδας συμμετείχε ακόμη μία χρονιά στον Μαραθώνιο Ναυπλίου και στο αγώνισμα των 2,5 χλμ, δείχνοντας πως τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σταματήσει τον άνθρωπο που θέλει να είναι πρωταγωνιστής στη ζωή. 


Το σπουδαίο έργο του συλλόγου και των ανθρώπων του, πρέπει να στηριχτεί απ' όλους και ο καθένας με τον δικό του τρόπο να βοηθήσει όσο μπορεί, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε.


Η εικόνα με τα παιδιά και τους συνοδούς τους να συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή του Μαραθωνίου δίνει ένα μεγάλο και αποστομωτικό μήνυμα σε όλους αυτούς που αφήνουν στο περιθώριο τα ΑμεΑ γιατί πιστεύουν πως δεν μπορούν να προσφέρουν ότι και ο υπόλοιπος κόσμος...Το μήνυμα είναι ένα και είναι αδιαπραγμάτευτο...Όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή, όλοι μπορούν να προσφέρουν, όλοι είναι ικανοί και πολλές φορές αν όχι τις περισσότερες τα άτομα με αναπηρία είναι αυτά που μας δείχνουν τον τρόπο για να ζούμε με την ψυχική τους δύναμη, την πίστη και το κουράγιο τους.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας για τις δράσεις αλλά κυρίως για τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν και τις πραγματοποιούν. 

Το χαμόγελο σας και η χαρά σας στον τερματισμό ας είναι οδηγός μας...

Σχόλια