Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε αποκλειστικά στην ΤΑΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και συγκινεί με την μαρτυρία της


Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη πέταξε το πρωί από Αλεξανδρούπολη με σκοπό να πάει στη Ρόδο μέσω Αθήνας προκειμένου να καταθέσει στον ανακριτή. Στο Ελ. Βενιζέλος τη συνάντησε η Τασούλα Παπανικολάου και η μαρτυρία της προκαλεί ρίγη συγκίνησης.«Είναι φοβερό αυτό που ζω, να μην το ζήσει καμία μάνα, να στείλει παιδί για σπουδές και να το πάρει νεκρό με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Θέλω όλοι οι υπαίτιοι της συμφοράς μας να πληρώσουν με το χειρότερο τρόπο».

Είναι τα πρώτα λόγια της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη όταν έφτασε σήμερα το πρωί στο Ελ. Βενιζέλος. Όταν άνοιξαν οι πόρτες μας αγκάλιασε σαν να ήθελε να πάρει κουράγιο, να στηριχθεί κάπου.

Αγανακτισμένη, ξεσπά: «Εμένα μου έχουν σκοτώσει όλα τα συναισθήματα, την καρδιά μου και την ψυχή μου, το μυαλό μου, όλα τα πήρανε. Εγώ ζω αυτή τη στιγμή να τους βάλω όλους μέσα και να πω σε αυτές τις μάνες ότι γεννήσανε τέρατα, δεν τα αγαπήσανε αυτά τα παιδιά, δεν τα αγκαλιάσανε ποτέ, δε μιλήσανε ποτέ, τίποτα. Τέρατα με γκλομπς μόνο και με σουγιάδες, κοινό μυστικό όλοι το ξέρουν τι ήταν εκεί μέσα αυτοί οι αλήτες από κούνια, τσογλάνια από κούνια». 

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα καταθέσουν αύριο στις 12 το μεσημέρι στην ανακρίτρια Ρόδου. Θα δώσουν στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη τους.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα δώσουν σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες τα ονόματα δυο τουλάχιστον νεαρών που φέρονται να απειλούσαν μέσω των social media την άτυχη φοιτήτρια.

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας μας αποκάλυψε ότι δεν έχει τη δύναμη να πάει στην παραλία Φώκια. Δεν θέλει να δει το σημείο όπου οι δολοφόνοι πέταξαν την κόρη της στον γκρεμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου