Συμβολική κατάληψη της Εθνικής Οδού από τους αγρότες στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)Στις 11 το πρωί αγρότες της Αργολίδας συγκεντρώθηκαν στο χωριό Ανυφί μετά από πρόσκληση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ) .
Οι Αγρότες με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα παρατάχθηκαν στο πλάι της Εθνικής οδού Ναυπλίου - Μυκηνών - Κορίνθου χωρίς να αποκλείσουν κανένα ρεύμα, στο ύψος της Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην διασταύρωση Ανυφί και Πλατανίτη.Σε σχετική ανακοίνωση του ο Αγροτοκτηνοτροφικός Συλλογος Αργολίδας αναφέρει:

"Με εφαλτήριο τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε αρκετά σημεία της χώρας, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, αιτημάτων επιβίωσης για εμάς και τις οικογένειες μας.


Με την κλιμάκωση του αγώνα μας απαντάμε και στην άρνηση της κυβέρνησης να δεχτεί την πρόταση για συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών.


Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να βρεθούν στο δρόμο του αγώνα, συμμετέχοντας μαζικά στις κινητοποιήσεις της αγωνιζόμενης μικρομεσαίας αγροτιάς."


Σχόλια