Στον Ναυπλιώτη δημοσιογράφο Γιώργο Λυκουρέντζο το κοινοβουλευτικό βραβείο του Ιδρύματος Μπότση


Στον Ναυπλιώτη δημοσιογράφο Γιώργο Λυκουρέντζο απονέμεται σήμερα το βράδυ σε ειδική εκδήλωση παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου το κοινοβουλευτικό Βραβείο του Ιδρύματος Αθανασίου Μπότση


Συγκεκριμένα, θα του απονεμηθεί το Κοινοβουλευτικό Βραβείο «Χρήστος Πασαλάρης » με χορηγό την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την αντικειμενική κάλυψη των εργασιών της Βουλής και την επιτυχή προβολή – ανάλυση θεμάτων της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας στην εφημερίδα «REAL NEWS” και στον ραδιοφωνικό σταθμό «REAL FM”.

Ο Γ.Λυκουρέντζος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο ενώ γονείς του είναι ο δικηγόρος Ευάγγελος Λυκουρέντζος και η οδοντίατρος Δήμητρα Λαμπροπούλου. Άρχισε να δημοσιογραφεί το 2005 στην εφημερίδα Απογευματινή. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο καλύπτει το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ για τα μέσα του ομίλου Real.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19:00 με κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Διρραχίου και Πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο για το πολυσήμαντο ποιμαντορικό του έργο και την εν γένει προσφορά του στον άνθρωπο.

Σχόλια