ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ: " Η Αργολίδα είναι ο τόπος μου και θα συνεχίσω να στηρίζω το Ναύπλιο και τον Μαραθώνιο Ναυπλίου "


Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων τον Δήμαρχο Ναυπλίου και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ναυπλίου κύριο Δημήτρη Κωστούρο. 

 Ο κύριος Κωστούρος παρέδωσε στην Πρόεδρο μας κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη το κοινωνικό μέρισμα από τον περσινό Μαραθώνιο του Ναυπλίου για την στήριξη του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Τον κύριο Κωστούρο συνόδευαν οι πρωταθλητές Γρηγόρης Σκουλαρίκης και Ντενίζ Δημάκη, ο τεχνικός διευθυντής του Μαραθωνίου Βαγγέλης Παπαποστόλου και η κυρία Μαρία Ράλλη, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα παιδείας και πολιτισμού.


«Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ, σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια. Η Αργολίδα είναι ο τόπος μου και θα συνεχίσω να στηρίζω το Ναύπλιο και τον Μαραθώνιο Ναυπλίου», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη στον κύριο Κωστούρο και σε όλη την ομάδα του Μαραθωνίου που στέκεται στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

#elpida #elpidassociation

Σχόλια