Ανακοίνωση Α.Ο.ΜΥΚΗΝΑΪΚΟΥ κατά της ομάδας του ΔΥΟΒΟΥΝΙΩΤΗ


Την Κυριακή 20/1/2018 η ομάδα μας αντιμετώπισε στο ΔΑΚ Τίρυνθας, τον Δυοβουνιώτη, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 Κατηγορίας.
Αν και στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα περισσότερα σωματεία που ανήκουν στο δυναμικό της ΕΠΣ Αργολίδας συμμερίζονται απόλυτα τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και τους στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς υπάρχουν δυστυχώς και οι θλιβερές εξαιρέσεις. Τρανό «αντιπαράδειγμα» οι τραγικοί ποδοσφαιριστές, ο (τιμωρημένος) προπονητής, και διάφοροι παραγοντίσκοι του Δυοβουνιώτη, που ίσως βλέπουν το ποδόσφαιρο ως μέσο εκτόνωσης και επίδειξης του «ανδρισμού» τους.

Τους ευχαριστούμε πολύ για τα μαθήματα σεξουαλικής αγωγής που έδωσαν σε όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και μάλιστα σε έναν αγώνα που θα έπρεπε να είναι φιλικός, καθώς δεν υπήρχε ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για κανένα από τα δυο σωματεία. Φαίνεται πως για τον Δυοβουνιώτη η νίκη με κάθε τρόπο είναι αυτοσκοπός κι επιτρέπει την κατά κόρον βωμολοχία και χυδαιότητα. Στον αγώνα αυτό αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας με 2 αστείες κίτρινες κάρτες, ενώ από το «κατηχητικό» του Δυοβουνιώτη επιβίωσαν όλοι.

Έχοντας υπόψη όμως, πως οι υπεύθυνοι της ομάδα αυτής, στον αγώνα της για τη 10η αγωνιστική απέναντι στα Φίχτια, επέλεξαν να προτρέπουν τους ποδοσφαιριστές της να «πέφτουν κάτω» για να λήξει ο αγώνας νωρίτερα από το 90λεπτο, μας ωθεί στο συμπέρασμα πως μάλλον πρόκειται για… κότες τρίλειρες και μακροπουπουλάτες, κι όχι για αυτό που οι ίδιοι νομίζουν πως είναι .
Το σωματείο μας σε ότι αφορά τέτοιου είδους συμπεριφορές, έχει φροντίσει να ξεχωρίσει την ήρα από το σιτάρι με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για την αγωνιστική της δυναμικότητα, όσο ακόμα και για τον απλό καταρτισμό της 18αδας ή ακόμα και της 11αδας. Δεν θα δεχτούμε στις τάξεις της ομάδας μας κανέναν ποδοσφαιριστή που με τη συμπεριφορά του θα σπιλώσει την εικόνα του σωματείου μας. Αν υπάρξει τέτοιος, θα του υποδείξουμε τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό (ύστερα από τον χθεσινό αγώνα, μας είναι πολύ εύκολο).

Το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός κι ο αθλητισμός πολιτισμός.

Η ομάδα μας θα αιτηθεί στην ΕΠΣΑ την τοποθέτηση των 2 ομάδων (Μυκηναϊκός, Δυοβουνιώτης) σε διαφορετικούς ομίλους σε μελλοντικές της διοργανώσεις.

Η όποια πιθανή απάντηση του Δυοβουνιώτη μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Ήμασταν κι εμείς στο γήπεδο.

Υ.Γ. Η ηχογράφηση συνομιλιών χωρίς προηγούμενη σχετική άδεια, συνεπάγεται με ποινικό αδίκημα (ξέρετε εσείς).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΚΗΝΑΪΚΟΥ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΛΑΦΑΤΗ-ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ


Σχόλια