ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: ''Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο απόλυτης πόλωσης και διχασμού στην πολιτική ζωή της χώρας από πλευράς κυβέρνησης''


Ο κ Φίλης σε τηλεοπτική εκπομπή, χαρακτήρισε επανειλημμένως τραμπούκους όσους απαρτίζουν τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ , σε μια απαράδεκτη , παλαιοκομματικής κοπής προβοκατόρικη αριστερίστικη και προσβλητική τοποθέτηση , από αυτές που μας έχουν συνηθίσει από παλιά. 
Αυτό το λέει ο βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος , υποστηρίζει δηλ ένα κόμμα και μια κυβέρνηση που επιτρέπει στον Κουφοντίνα , τον κατά συρροή δολοφόνο , να κόβει βόλτες στην Αθήνα , το λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που φώναζαν να καεί να καεί το μπ.....ο. η Βουλή,που παρακινούσαν όλο τον κόσμο να δείρει του αντιπάλους βουλευτές , που έστηναν κρεμάλες και λαϊκά δικαστήρια στο Σύνταγμα .
Ο κ Φίλης ανήκει σε αυτούς που δεν έδειξαν καμιά ευαισθησία απέναντι σε έναν τέως Πρωθυπουργό , τον κ Παπαδήμο , που λίγο έλειψε να σκοτωθεί από τρομοκρατική ενέργεια , όμως ούτε καν μια επίσκεψη δεν καταδέχτηκε να του κάνει ο κ Πρωθυπουργός μας!

Ανήκει σε αυτούς που αποκαλούσαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους νενέκους, ταγματασφαλίτες και γερμανοτσολιάδες , και συγκυβέρνησαν με αυτή την πολιτική καρικατούρα , τον Πανό Καμμένο , που μιλούσε για ψεκασμούς , ξανθό γένος και προσκυνημένους στα τέσσερα ...

Μιλάει ο κ Φίλης που υποστηρίζει μια κυβέρνηση που δέρνει στους συνταξιούχους μην τυχόν και πλησιάσουν τον λαοπρόβλητο Πρωθυπουργό, που επιτρέπει στον Ρουβίκωνα και τους κάθε λογής μπαχαλάκηδες να αλωνίζουν την Αθήνα και να επιτίθεται ανενόχλητοι σε πολιτικά και κομματικά γραφεία , πρεσβείες και όπου αλλού θέλουν χωρίς να συλλαμβάνεται κανένας απο αυτούς και αφήνουν περιουσίες ιδιωτικές και δημόσιες να καίγονται και να καταστρέφονται.

Ο κ Φίλης όπως και ο κ Τσίπρας υποστηρίζουν ότι το 70 % των Ελλήνων που διαφωνούμε με την Συμφωνία των Πρεσπών είμαστε φασίστες !!!!
Αυτή τη « δημοκρατία» θέλουν , όπου δημοκράτης είναι μόνο όποιος συμφωνεί μαζί τους και οι υπόλοιποι είναι εχθροί !
Μας το έχουν ξαναπεί άλλωστε , ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν!

Εμείς πρέπει να τους τελειώσουμε πολιτικά! Σε κάθε κάλπη και σε κάθε εκλογική διαδικασία, όποτε κι αν αυτή γίνει !
Ο ελληνικός λαός σύντομα θα τελειώσει οριστικά με την πιο κυνική, τυχοδιωκτική, αντιδημοκρατική, άσχετη και εθνικά επικίνδυνη κυβερνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος!

ΥΓ. Συγχαρητήρια Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη για την δυναμική αλλά και αξιοπρεπή σου παρουσία απέναντι στον απαράδεκτο κ Φίλη.

Σχόλια