Θλίψη στην Αργολίδα από την τραγική είδηση με τον 17χρονο που βρέθηκε απαγχονισμένος στο ΣχοινοχώριΣτη θλίψη έχει βυθιστεί ολόκληρη η Αργολίδα από την τραγική είδηση της αυτοκτονίας του 17χρονου Σ.Τ. στο χωριό Σχινοχώρι του Δήμου Άργους Μυκηνών.Ο νεαρός αυτόχειρας ήταν μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Άργους και όλοι λένε πως ήταν ένα παιδί χαμογελαστό και ευδιάθετο, οικογένειας που έχει ακόμα τρία παιδιά και πως τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα έκανε στον ίδιο του τον εαυτό το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 17χρονος αυτόχειρας βρέθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου από άτομο του πολύ στενού του οικογενειακού του περιβάλλοντος, απαγχονισμένος στο ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας της οικογενείας του λίγο έξω από το χωριό.

Από το βράδυ που έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό, συμμαθητές και καθηγητές του στο 1ο ΕΠΑΛ Άργους είναι συντετριμμένοι από το γεγονός και κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει με σαφή τρόπο τι ήταν αυτό που οδήγησε το νέο αυτό παλικάρι στην απονενοημένη αυτή πράξη, καθώς τίποτα δεν προμήνυε από την συμπεριφορά του το κακό που θα συμβεί.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί η αιτία που οδήγησε τον 17χρονο να αυτοκτονήσει, ενώ διερευνάται και ως πιθανό σενάριο η περίπτωση της ερωτικής απογοήτευσης.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Σχόλια