ΤΑΣΣΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ: ''Ας το καταλάβουν, δεν τους φοβόμαστε''


Ανακοίνωση εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών και Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος με αφορμή λεκτική επίθεση που δέχθηκε πολίτης του Άργους σύμφωνα με τα όσα λέει η πλευρά του κ.Χειβιδόπουλου από τον νυν Δήμαρχο κ.Καμπόσο. 

Η ανακοίνωση-δήλωση αναλυτικά:

''Είμαι υπερήφανος που ένας νέος επιστήμονας, ένας ενεργός πολίτης, ένας ευαίσθητος άνθρωπος, όπως ο Πέτρος Θωμόπουλος, είναι δίπλα μου στην προσπάθεια που κάνουμε για να γίνει ο Δήμος Άργους - Μυκηνών μια Δυνατή Πόλη Ξανά. 

Προχθές, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων μας, δέχτηκε μια λεκτική επίθεση με πεζοδρομιακές και ακατονόμαστες φράσεις, που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές, από τον Δήμαρχο Άργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο. 

Αιτία, η κατάθεση της άποψής του δημόσια και ενυπόγραφα, για ένα θέμα που αφορά την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ στην Πλατεία του Άργους. 

Αντί συγχαρητηρίων έλαβε ύβρεις και απειλές.
Αντέδρασε με χαρακτηριστική αξιοπρέπεια και ψυχραιμία.


Θα τονίσω λοιπόν μόνο τα παρακάτω, τα οποία απηχούν την σκέψη μου και την άποψη όλων όσων συμμετέχουν στην προσπάθεια μας:
Είμαστε όλοι δίπλα στον Πέτρο Θωμόπουλο, στην προσπάθεια για την ανάδειξη του προβλήματος πρόσβασης των ΑΜΕΑ στο κέντρο της πόλης. Κανένα ψευτονταηλίκι, από όπου και αν προέρχεται, δεν θα σταματήσει αυτό που ξεκινήσαμε την Τετάρτη το βράδυ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άργους μαζί με εκατοντάδες συμπολίτες μας. 

Ας το καταλάβουν, δεν τους φοβόμαστε.

ΥΓ. Επειδή διάβασα την πρόσφατη ανάρτηση του Δημάρχου, όπου προσπαθεί να παρουσιάσει το άσπρο ως μαύρο και τον εαυτό του ως θύμα.
Επειδή δεν φοβάμαι τις «πέτσινες» δημοσκοπήσεις του.
Επειδή όλοι είδαμε πίσω από τζάμι την «ευγενική συνομιλία του» με τον Πέτρο, την οποία ο ίδιος προκάλεσε.
Επειδή προφανώς «μας είδε αλευρωμένους και μας πέρασε για μυλωνάδες», όπως λέει ο λαός μας.
Ας κρατήσει τα παρακάτω λόγια:
«Οι ψεύτικοι άνθρωποι έχουν μια εικόνα να διατηρήσουν... Οι πραγματικοί δεν δίνουν δεκάρα... Είναι απλά ο εαυτός τους...».''

Σχόλια