Μουσική εκδήλωση στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας: ''ΑΔΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΨΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ''


Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στον Ιερό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου στην οποία συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας. Τα παιδιά και τους επισήμους καλωσόρισε ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος .

Η Βυζαντινή χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας έψαλλε Χριστουγεννιάτικους ύμνους Υπεύθυνος του συνόλου ήταν ο καθηγητής του σχολείου ,Άγγελος Μπέντης.
Και η Πολυφωνική χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας παρουσίασε τραγούδια αφιερωμένα στις Άγιες μέρες. Υπεύθυνη χορωδίας, ήταν καθηγήτρια του σχολείου, Χριστίνα Γεωργίου. Στο πιάνο συνοδεύει η καθηγήτρια του σχολείου, Μαρίνα Νάσαινα.
Η Αφήγηση και η παρουσίαση έγινε από την καθηγήτρια Καλλιόπη Καλποδήμου.

Προηγήθηκε ομιλία από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρο Αθανασόπουλο με θέμα: ¨ Το μυστήριο της αγάπης του Θεού¨.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος , ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Κ.Ρούτουλας ,η περιφερειακή σύμβουλος Ε. Παναγιωτοπούλου ,η Μαρία Ράλλη (υπεύθυνη παιδείας του δήμου Ναυπλιέων) κα.


Σχόλια