ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Πριν ανάψουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα πρέπει να ανάψουμε πρώτα το δέντρο της καρδιάς μας».


Πιο ανθρώπινη δεν θα μπορούσε να είναι μια εκδήλωση ανάματος χριστουγεννιάτικου δέντρου από αυτήν του Ναυπλίου. Την Κυριακή το απόγευμα σε μια κατάμεστη από μικρά και μεγάλα παιδιά Πλατεία Συντάγματος, μόνο χώρος για ανθρώπινες ευχές έμενε ελεύθερος αλλά και αυτός κάποια στιγμή γέμισε από αγάπη και αλληλεγγύη.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έδωσε το μήνυμα της ανθρωπιάς και της αγάπης που ιδιαίτερα αυτές τις μέρες θα πρέπει να μας διακατέχει όλους.

«Πριν 2018 χρόνια, στις 25 Δεκέμβρη, ένα παιδί σαν και σας που σήμερα συμμετέχετε στην μεγάλη αυτή γιορτή, ήρθε να μας διδάξει αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας» είπε ο Δήμαρχος προς τα παιδιά και συνέχισε, «Στηρίξτε τον συνάνθρωπό σας, δώστε του την ευκαιρία να γιορτάσει κι αυτός αυτές τις μέρες της χαράς και της ελπίδας. Αν δεν γνωρίζετε κάποιον που έχει ανάγκη την βοήθειά σας, δώστε ότι θα θέλατε να προσφέρετε στον πατέρα Ελευθέριο Μίχο στην Ευαγγελίστρια, όπου πραγματοποιείται ένα θεάρεστο έργο προς όσους βρίσκονται σε ανάγκη» και κατέληξε, «Πριν ανάψουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα πρέπει να ανάψουμε πρώτα το δέντρο της καρδιάς μας».Σχόλια