Απόλυτα επιτυχημένο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Γυμναστικής - Οι συνεργασίες φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα


Το κλειστό γυμναστήριο Άργους έχει επιλεγεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις όπως αυτές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αισθητικής γυμναστικής, ρυθμικής αλλά και χορού και βρίσκεται στην κορυφή των σκέψεων για να τελεστούν σημαντικές διοργανώσεις και όχι μόνο των κορυφαίων αθλημάτων μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ αλλά και άλλων. 

Στόχος της διοίκησης του νομικού προσώπου κοινωνικής μέριμνας και αθλητισμού και φυσικά του προέδρου του Βαγγέλη Τζαβέλλα είναι η συμμετοχή σε προσπάθειες διοργάνωσης αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχουν μεγάλη ανταποδοτικότητα αφού πέρα από την προβολή της περιοχής,αν λάβουμε υπόψιν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που φιλοξενήσαμε, 36 ομάδες, 300 αθλήτριες, οι γονείς τους, μέλη της ομοσπονδίας γέμισαν τα ξενοδοχεία του Δήμου Άργους Μυκηνών και είχαν να πουν τα καλύτερα για την περιοχή και τη φιλοξενία.

Η συμμετοχή αυτή επιτυγχάνεται με την δημιουργία και την φιλοξενία αυτών των εκδηλώσεων προσφέροντας όλα εκείνα που πρέπει ώστε η επιτυχής έκβαση τους να είναι εγγυημένη.
 

Φυσικά χωρίς τις συνεργασίες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και εδώ είναι που έρχεται και φαίνεται η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην ΚΕΔΑΜ και το νομικό πρόσωπο κοινωνικής μέριμνας και αθλητισμού που φυσικά έχουν στις θέσεις των προέδρων δύο ανθρώπους που ξέρουν  να διοικούν και είναι ο Βαγγέλης Τζαβέλλας και ο Πέτρος Διολίτσης. 


Στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αισθητικής γυμναστικής, ο Διαγόρας σύλλογος του Άργους στην Κατηγορία 10-12 πήρε το Χάλκινο μετάλλιο και στη Κατηγορία 8-10 κατέκτησε την τετάρτη θέση. 


Οι ομάδες που  συμμετείχαν έμειναν κατενθουσιασμένες από το τελικό αποτέλεσμα και η διοργάνωση αυτή καθ' αυτή κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. 


Σχόλια