ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Έκλεψαν και από δεύτερη εκκλησία τα μανουάλια


Ακόμα ένα κρούσμα κλοπής σημειώθηκε σήμερα Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στην Εκκλησία των Αγίων Νικοδήμου και Λαζάρου στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα) του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.
Οι δράστες εισήλθαν νυχτερινές ώρες στο κοιμητηριακό ναό των Αγίων Νικοδήμου και Λαζάρου και "σήκωσαν" όλα τα μανουάλια και οτιδήποτε χάλκινο υπήρχε στον ναό.

Να τονίσουμε πως πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα όπου οι δράστες κλέβουν μανουάλια από Ιερό Ναό καθώς πριν από δυο ημέρες έκλεψαν με τον ίδιο τρόπο την εκκλησία των Αγίων Πάντων στο χωριό Μάνεση κοντά στην Αγία Τριάδα.

Είναι βέβαιο πως οι δράστες επικεντρώνονται στον χαλκό και την πώληση του για λιώσιμο καθώς τους αποφέρει αρκετά χρήματα λόγω του βάρους των συγκεκριμένων αντικειμένων.

Οι δράστες όπως και στην προηγούμενη περίπτωση χρησιμοποίησαν φορτηγό ή αγροτικό για να μεταφέρουν τα μανουάλια, ενώ και αυτός ο ναός είναι σε ερημική περιοχή, που τους έδωσε την δυνατότητα να μην γίνουν αντιληπτοί.

Οι αστυνομικές έρευνες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα που και κατά το παρελθόν επιδίδεται σε τέτοιου είδους κλοπές.


Σχόλια