Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ''ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΓΗΣ'' στο ''ΦΟΥΓΑΡΟ''


Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ''ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΓΗΣ'' που  για τρίτη φορά η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και το ΦΟΥΓΑΡΟ συνδιοργανώνουν, με παραγωγούς και επίλεκτα προϊόντα όλης της Αργολικής επικράτειας.


Ύστερα από την επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών, η έμφαση φέτος δίνεται στα υψηλής ποιότητας προϊόντα των οινοπαραγωγών του Nομού, που έχουν διακριθεί επανειλημμένα σε διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από σημαντικά οινοποιεία της περιοχής σε αρμονικό διάλογο με μεγάλη γκάμα προϊόντων - όπως ζυμαρικά, τυροκομικά, ελιές, βότανα, γλυκά & μαρμελάδες, μέλι και άλλα.Την έκθεση θα πλαισιώσουν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, μουσικά και άλλα δρώμενα!


Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος Τάσσου Χειβιδόπουλου, του Δ/ντη του ΦΟΥΓΑΡΟΥ Νίκου Τσαγκαρέλλη, της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Νάντιας Αναστασίου Σμυρναίου, της εντεταλμένης συμβούλου σε θέματα παιδείας και πολιτισμού Μαρίας Ράλλη κ.α.

Σχόλια