Οδοστρωτήρας ο ΟΙΑΚΑΣ ...παρέσυρε και τον ΕΣΠΕΡΟ (84-67) με την βοήθεια του κόσμου τουΗ ομάδα του Χάρη Κουλουριώτη έχει πάρει φόρα και δεν σταματιέται με τίποτα. Αυτή την φορά στον δρόμο της η πολύ καλή ομάδα του Έσπερου την οποία φόρτωσε με 84 πόντους και σε συνδυασμό με τους 67 που δέχθηκε, πέτυχε μία νίκη που την έκαναν να φαίνεται εύκολη οι παίκτες της ομάδας του Ναυπλίου.
                 
Μετά τη σημερινή του νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα της Δάφνης Δαφνίου από το Παγκράτι ο Οίακας ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Συγκλονιστικός για ακόμη μία φορά ο κόσμος της ομάδας που όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες κατέκλυσε για ακόμη μία φορά το κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου.Ό Κουλουριώτης στον πάγκο ζούσε το παιχνίδι λες και έπαιζε τελικούς πρωταθλήματος Α1 και αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας, καθόλου εφησυχασμός σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, κάτι το οποίο έχει περάσει και στους παίκτες του.


Μεγάλη νίκη για τον ΟΙΑΚΑ μέχρι την επόμενη...Επόμενος αντίπαλος ο Τρίτων.
Ευχάριστη νότα οι μικρές cheerleaders από τη ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ στο ημίχρονο του παιχνιδιού, οι οποίες μάλλον πήραν πιο ζεστό χειροκρότημα από τους παίκτες της ομάδας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος Όμιλος
Δούκας - Πρωτέας Βούλας 69-71
Πανελευσινιακός – Πεντέλη 70-67
Ένωση Ιλίου – Γλαύκος 65-66 (κ.α. 59-59)
Παγκράτι - Δάφνη Δαφνίου 75-64
Παπάγου – Πανερυθραϊκός 72-81
Κόρινθος - Κρόνος Αγ. Δημητρίου 56-51
Οίαξ Ναυπλίου – Έσπερος 84-67
Μανδραϊκός – Τρίτων 74-78


Σχόλια