Ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στο κελί του ο 19χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη


ΠΗΓΗ: ant1news

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε στις φυλακές Αυλώνα όπου κρατείται, ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος μαζί με τον 21χρονο κατηγορούνται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.Σύμφωνα με πληροφορίες συγκρατούμενοί του, του επιτέθηκαν ύστερα από λεκτική αντιπαράθεση και τα λόγια κατέληξαν σε ξυλοδαρμό, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες κι εν συνεχεία στο νοσοκομείο. Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας.

Η διοίκηση των φυλακών και τα αρμόδια υπουργεία έχουν διατάξει ΕΔΕ για να διαπιστωθεί πώς οι κρατούμενοι κατάφεραν να παραβιάσουν το κελί του 19χρονου και να εισέλθουν μέσα για να τον ξυλοφορτώσουν.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη και θείος της 21χρονης Ελένης, καταδίκασε το περιστατικό του ξυλοδαρμού του 19χρονου, ωστόσο τόνισε ότι οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για την πλήρη εξιχνίαση του εγκλήματος και την πιθανότητα εμπλοκής και τρίτου προσώπου στην υπόθεση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες του πατέρα της Ελένης για κυκλώματα στην Ρόδο που βιάζουν, βιντεοσκοπούν και εκβιάζουν στη συνέχεια νεαρά κορίτσια.


Σχόλια