Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή από μαθητές πέντε Ευρωπαϊκών Χωρών


Επίσκεψη στο Δημαρχείο δέχθηκε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής από μαθητές 5 ευρωπαικών χωρών, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Σουηδία και την Λιθουανία. 


Ο κ.Σφυρής μετά από την επίσκεψη δήλωσε: 


''Τους υποδέχθηκα στο Δημαρχείο, αναφερόμενος στις ευκαιρίες και εμπειρίες του προγράμματος. 
Στην ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών,πολιτισμών και τρόπου ζωής. Η επίσκεψή τους στην Ερμιονίδα, τις αρχαιότητες και μνημεία της (Λαογραφικό, Παιχνιδιών κλπ ), τους τόπους παραγωγής, προϊόντων της και η φιλοξενία από τους μαθητές του Γυμνασίου Κρανιδίου μετέφεραν, σε συνδυασμό με την γαστρονομία του τόπου μας τις συνήθειες, αλλά και την ιστορία της. 
Ο Δήμος μετέφερε τους μαθητές και καθηγητές στην Ολυμπία και οι μαθητές καθηγητές των 5 χωρών, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν γνωρίζοντας το χώρο που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
Μίλησα με τους μαθητές και τους καθηγητές τους και μου μετέφεραν τον ενθουσιασμό τους από την φιλοξενία, την Οργάνωση του Γυμνασίου και τον εντυπωσιασμό τους για όλες τις μέρες που πέρασαν στην περιοχή μας. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Δντρια στους καθηγητές του προγράμματος και τους γονείς που φιλοξένησαν την αποστολή των 5 χωρών.''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου