ΝΑΥΠΛΙΟ: Γιορτή του στίβου με τους Ναυπλιακούς Αγώνες (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Γυμναστική Ένωση Αργολίδας σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τον Δήμο Ναυπλιέων - ΔΟΠΠΑΤ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργάνωσαν τους "Ναυπλιακούς Αγώνες Στίβου", Νηπίων, Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου με συμμετοχή των συλλόγων Ναυπλίου Άργους, Κορινθίας, Μεσσηνίας και Αττικής.Γονείς, αθλητές και φίλοι του στίβου γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο σε μια γιορτή του αθλητισμού.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΤΑΞΕΙΣ


ΝΗΠΙΑ - Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 30μ. ΣΛΑΛΟΜ
Β΄ - Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 50μ. - 50μ. με ΕΜΠΟΔΙΑ - ΜΗΚΟΣ
Δ΄ - Ε ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 60μ. - ΜΗΚΟΣ - VOLTEX
ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 80μ. - 600μ. - ΜΗΚΟΣ - ΣΦΑΙΡΑ
Β΄- Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 80μ. - 600μ. - ΜΗΚΟΣ - ΣΦΑΙΡΑ - ΥΨΟΣ
Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος της ΓΕΑ Ελβίρα Τσιτουρίδη που ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους, τους συλλόγους που πήραν μέρος ενώ βραβεύθηκε με τιμητική πλακέτα για την συμβολή της στον αθλητισμό η κυρία Β. Παχατουρίδου από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και μέλος του ΣΕΓΑΣ.Την έναρξη των αγώνων έκανε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που τόνισε την μεγάλη σημασία του αθλητισμού σε αυτές τις ηλικίες.
Επίσης στην εκδηλωση απηύθυναν χαιρετισμό και βράβευσαν αθλητές ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης.Σχόλια