Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018

Συνέντευξη του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ για τα σημαντικότερα θέματα της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης το πρωί του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου 2018 αναφερόμενος στα προβλήματα που απασχολούν την Αργολίδα.

Ο κος Μανιάτης αναφέρθηκε με αφορμή δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Μαυραγάνη και του κου Γκιόλα βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας για τον σιδηρόδρομο στην Πελοπόννησο και την Αργολίδα, προτείνοντας δημόσια ανοικτή συζήτηση για το θέμα στην οποία να συμμετάσχει και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπρίτζης.

Ακόμη ο βουλευτής Αργολίδας της ΔΥΣΗ αναφέρθηκε, στο πρόβλημα της εταιρείας "ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ" και τους 700 παραγωγούς που συνεργάζονται με αυτή αλλά και τους 200 εργαζόμενους που κινδυνεύουν να χάσουν την δουλεία τους, στο ΚΕΜΧ, στον δάκο που έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στους ελαιοπαραγωγούς ενώ επέρριψε πλήρως την ευθύνη στο υπουργείο αγροτική ανάπτυξης, στο Ανταποδοτικό Τέλος ανεμογεννητριών, στον Ανάβαλο και την πορεία του σε Ερμιονίδα – Επίδαυρο – Κουτσοπόδι – Φίχτια – Μυκήνες, στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου σε Αργολίδα – Πελοπόννησο και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών από του ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου