Ανδριανός στις πληγείσες από τον κυκλώνα “Ζορμπά” περιοχές της Επιδαύρου


Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός μετά την επίσκεψή του σε πληγείσες από τον κυκλώνα “Ζορμπά” περιοχές της Επιδαύρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Οι ζημιές και στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου όπως και στις περιοχές του Άργους και της Ερμιονίδας από το πέρασμα του κυκλώνα “Ζορμπά” είναι εκτεταμένες - στην ακτογραμμή, σε σπίτια, καταστήματα, σκάφη που υπέστησαν ζημιές, στην οδοποιία και ιδιαιτέρως την αγροτική, στις καλλιέργειες, στα δίκτυα άρδευσης και ύδρευσης.


Είναι αναγκαίο οι εμπλεκόμενοι φορείς να προβούν άμεσα σε κάθε αναγκαία ενέργεια ώστε η καταγραφή των ζημιών να ξεκινήσει χωρίς καθυστερήσεις για να ακολουθήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποκατάστασης και αποζημίωσης των πληγέντων. Και είναι πλέον επιβεβλημένο λόγω της κλιματικής αλλαγής και των συχνών ακραίων φαινομένων, να γίνουν από τους αρμόδιους φορείς οι απαραίτητες μελέτες ώστε να υλοποιηθούν τα ενδεικνυόμενα έργα.


Για μια ακόμη φορά, θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του ΔΕΔΔΗΕ, των εθελοντών, όλων όσων συνέβαλαν στην αντιμετώπιση αυτής της θεομηνίας που έπληξε την Αργολίδα».

Σχόλια