Παραιτήθηκε η ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ και στηρίζει την επιλογή του κόμματος της

Με δήλωση της η Ελένη Παναγιωτοπούλου, η μέχρι πρότινος Θεματική Αντιπεριφερειάρχης παραιτείται από τα καθήκοντα της και τάσσεται υπέρ του κ.Νίκα μετά την στήριξη που θα του παρέχει η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης.


Η δήλωση της κ.Παναγιωτοπούλου:
Ύστερα από την σημερινή δήλωση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την στήριξη της ΝΔ στον Δήμαρχο Καλαμάτας κ Παναγ. Νίκα ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου , όπως είχα δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν,
προκύπτει προφανής ασυμβατότητα του ρόλου μου ως Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημ. Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας και της κομματικής μου ιδιότητας , ως Αναπλ/α Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
Ως εκ τούτου , πιστή στις αξίες μου και την ιδεολογική μου τοποθέτηση , παραιτούμαι από την θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Δημ Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας.
Σεβόμενη την εντολή των πολιτών , που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το 2014,οφείλω να συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντά τους από την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Αργολίδας
.

Ελένη Παναγιωτοπούλου 

Σχόλια