ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Ξεκίνησαν οι εργασίες του ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Την Παρασκευή το βράδυ στην αίθουσα του Βουλευτικού πραγματοποιήθηκε η έναρξη του πολυθεματικού συνεδρίου Αργολίδας που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας με συνδιοργανωτή την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. 
Κατά την διάρκεια της έναρξης του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις μαθητών που πέρασαν στην Ιατρική από την Αργολίδα. 


Ο κ.Λαμπρινουδάκης , ομότιμος καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών ανέπτυξε το θέμα ''Η Επίδαυρος μας ταξιδεύει στην ιστορία της Υγείας. 

Την έναρξη του συνεδρίου τίμησαν με την παρουσία τους ,ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Γκιόλας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τασος Χειβιδόπουλος, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Ναυπλιέων σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού Μαρία Ράλλη, σε θέματα τουρισμού Πόπη Καλκούνου κ.α.

Σχόλια