ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ: Με μαζική συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία η συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Παλαμήδι

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για την πανσέληνο του Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 ,στο κάστρο του Παλαμηδίου στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αύγουστος και Μνημεία».
Πάνω από 2000 άτομα συγκεντρώθηκαν στον αύλειο χώρο του Αγίου Αντρέα στο κέντρο του κάστρου, προκειμένου να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή στιγμή κατά την οποία η Σελήνη, ολόκληρη και φωτεινή, στρέφει το βλέμμα της στη γη.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας που ήταν και οι διοργανωτές της εκδήλωσης περίμεναν από νωρίς τους επισκέπτες ,έχοντας φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε και η συγκεκριμένη εκδήλωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Στις 9:00 το βράδυ σε αυτή την ειδυλλιακή τοποθεσία με το ιδιαίτερο αρχαιολογικό ενδιαφέρον, κάτοικοι και επισκέπτες απήλαυσαν, μία μοναδική συναυλία με τον Διονύση Σαββόπουλο. Τόσο οι νότες από την μουσική που έλουσαν την περιοχή, όσο και η φωνή του Διονύση Σαββόπουλου έκαναν τη μοναδική αυτή στιγμή ακόμα πιο ιδιαίτερη ακόμα πιο ξεχωριστή, ολοκληρώνοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο, τις εκδηλώσεις της μεγάλης διοργάνωσης του Δήμου Ναυπλιέων και της Εφορείας Αρχαιοτήτων, «Αύγουστος και Μνημεία».

Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν ουσιαστικά μια συνάντηση της κοινωνίας και του πολιτισμού, όπου για ένα μήνα οι αρχαιολογικοί χώροι του δήμου μετατρέπονται σε σύγχρονες μουσικές σκηνές, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες να γίνουν μέρος αυτής της γιορτής του πολιτισμού.

Σχόλια