Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ ''μάγεψε'' το κοινό στη συναυλία του στο ΦΟΥΓΑΡΟ

Ο Δημήρης Μπάσης για ακόμη μία φορά εξαιρετικός, ταξίδεψε τους θεατές που βρέθηκαν στον υπέροχο αίθριο χώρο του Φουγάρου και χάρισε μαζί με την Νικόλ Σαραβάκου, μία φανταστική μουσική παράσταση. 


Η μελωδική φωνή του γνωστού καλλιτέχνη σε συνδυασμό με το μέρος που έλαβε χώρα η συναυλία , την άρτια οργάνωση των ανθρώπων που είχαν επιφορτιστεί να φέρουν εις πέρας το δύσκολο αυτό έργο της εξυπηρέτησης των 500 και ανθρώπων (όλοι καθήμενοι ) αλλά και το πάθος των θεατών που τραγουδούσαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες, ήταν η συνταγή για μια επιτυχημένη και ξεχωριστή βραδιά. 


Ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε δικές του μεγάλες επιτυχίες αλλά το αποκορύφωμα της βραδιάς ήρθε όταν στο ρεπερτόριο του μπήκαν τραγούδια που είχε πει ο τεράστιος Δημήτρης Μητροπάνος, έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ ο Δημήτρης Μπάσης .


Ο καλλιτέχνης στο τέλος της βραδιάς αποχαιρέτησε τους θεατές που τον τίμησαν με την παρουσία τους, μένοντας κατάπληκτος τόσο από τον υπέροχο χώρο όπως είπε πολλές φορές και ο ίδιος αλλά και από την συμπεριφορά και συμμετοχή των παρευρισκομένων. 

Σταύρος Λαμπρούσης

Σχόλια