Η 1η Ποδηλατάδα χαράς στο ΑΡΓΟΣ

Η 1η Ποδηλατάδα Χαράς, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιουνίου από τον "Α.Σ. ΑΓΕΥΣ" με την υποστήριξη του "Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός" στο Άργος.
Όπως σημειώσε ο πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός του Δήμου Άργους - Μυκηνών Βαγγέλης Τζαβέλλας: «Τα παιδικά μας χρόνια συνδέονται νοσταλγικά με το ποδήλατο, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό.

Για τα παιδιά μας αποτελεί το πρώτο τους όχημα. Η χρήση του ποδηλάτου έχει αποδειχθεί από έρευνες πως αναπτύσει την ατομική και κοινωνική υπευθυνότητα του παιδιού.Το ποδήλατο απευθύνεται και σε όσους θέλουν να είναι γρήγοροι στις μετακινήσεις τους στην πόλη, κερδίζοντας τα οφέλη της ποδηλασίας στην υγεία, μη επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα.


Είναι χαρά μας να υποστηρίζουμε τέτοιες δράσεις. Το ποδήλατο αποτελεί όχημα για όλους, για όλη την οικογένεια, για κάθε ηλικία . Έχει αρχίσει να αναδημιουργείται μια κουλτούρα ποδηλάτου και το ποδήλατο είναι πλέον ένα "σοφιστικέ" όχημα, ένας όμορφος, οικολογικός, σύγχρονος τρόπος μετακίνησης που συνδυάζει άσκηση, χαρά, εκτόνωση».


Σχόλια