Ο ΔΡ. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΧΑΣΑΝ πρόεδρος της IHF έρχεται στο DANAON CUP

Ο Πρόεδρος της IHF αποδέχθηκε πρόταση της ΟΧΕ, της ΕΟΕ και της Οργανωτικής Επιτροπής του Danaon Cup.
Την Ελλάδα θα επισκεφτεί τον Ιούλιο ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ Δόκτωρ Μουσταφά Χασάν, αποδεχόμενος πρόσκληση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής του Danaon Cup.


Ο Αιγύπτιος ισχυρός άνδρας του παγκοσμίου χάντμπολ θα παρακολουθήσει από κοντά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’, Παγκορασίδων Α’ και τα τουρνουά Παίδων και Εφήβων με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, τα οποία θα διεξαχθούν στην Αργολίδα για 6η συνεχόμενη χρονιά το διάστημα 2-7 Ιουλίου 2018.

Η πρόσκληση στον Δρ Μουσταφά Χασάν έγινε από τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή στη συνάντηση που είχαν στο περιθώριο του Final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κολωνία.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν λεπτομέρειες για την ακριβή ημερομηνία άφιξης, αλλά και του αναλυτικού προγράμματος του Προέδρου της IHF.

Ο Δρ Μουσταφά Χασάν θα τιμηθεί για την προσφορά του στο Ολυμπιακό Κίνημα, θα συναντηθεί με την αθλητική ηγεσία της χώρας, αλλά και την Ομοσπονδία με ατζέντα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2021, ενώ αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του το πρωτοποριακό «Show Me The Way» του Danaon Cup.Σχόλια