ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ: Απέκτησε ΚΑΡΑΒΙΑ και ΚΑΖΑ - Ανανέωσαν τρεις - Κίνηση για επιθετικό που θα προκαλέσει αίσθηση

Η ομάδα του Αριστείωνα ενισχύεται αλλά κοιτάζει να κρατήσει και τους ποδοσφαιριστές που την αγωνιστική σεζόν που πέρασε πρόσφεραν τα μέγιστα.
Σε αυτή τη λογική λοιπόν ανανέωσαν με την ομάδα του Λυγουριού ο Τάσος Καραμάνος, ο Σταύρος Λαμπρούσης και ο τερματοφύλακας Μιχάλης Πνευματικός. 

Όσον αφορά τις μεταγραφές η ενίσχυση της ομάδας ξεκίνησε με την απόκτηση του Τσέχου Μεσοεπιθετικού Λούκας από την Κοιλάδα.

Σήμερα η ομάδα του Λυγουριού ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Καραβιά, επιθετικός ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρωματα του Πανασιναϊκού την προηγούμενη σεζόν. 
Επίσης αποκτήθηκε και ο Αλκιβιάδης Καζάς από τον Ατρόμητο Παναριτίου, αριστερό χαφ-εξτρέμ.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συνεργαστεί ξανά στην ομάδα του Ασκληπιού με τον προπονητή του Λυγουριού Γιάννη Ευθυμίου. 

Ακόμα πολύ κοντά στο να κλείσουν είναι ακόμη δύο ποδοσφαιριστές , ένα αριστερό μπακ από την περιοχή και ένας επιθετικός από επαγγελματικές κατηγορίες που αν τελικά αποκτηθεί θα προκαλέσει αίσθηση στη κατηγορία. 

Ο Αριστείωνας είναι ίσως η μοναδική ομάδα στην Α1 κατηγορία που κινείται μεταγραφικά αφού ο προπονητής της Γιάνννης Ευθυμίου, έχει εντοπίσει τους στόχους και τους παίκτες που θέλει ώστε να καλυφθούν οι αδυναμίες της περσινής χρονιάς και βέβαια θέλει να κάνει νωρίς τον προγραμματισμό του, ώστε την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. 


Σχόλια