Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την ανάγκη ενίσχυσης των ενοριακών συσσιτίων.


Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδακή με θέμα επιστολή του Εφημερίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για την ανάγκη ενίσχυσης των ενοριακών συσσιτίων.


Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως την από 9/5/2021 επιστολή του Εφημερίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου με την οποία επισημαίνεται η ανάγκη στήριξης του συσσιτίου και των λοιπών δράσεων κοινωνικής αρωγής που υλοποιούνται με αίσθημα χριστιανικής αγάπης και αλληλεγγύης και με αποτελεσματικότητα τόσο από την εν λόγω ενορία, όσο και ευρύτερα από ενορίες σε όλη την Αργολίδα και ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες εξαιτίας της πανδημίας καλούνται να καλύψουν τις ανάγκες πολύ περισσότερων πληττόμενων συμπολιτών μας που έχασαν τη δουλειά τους ή αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την τρέχουσα συγκυρία, με τις προς τούτο δωρεές και ενισχύσεις των πιστών να έχουν μειωθεί κατακόρυφα καθώς επί τουλάχιστον 16 μήνες οι Ιεροί Ναοί παραμένουν κλειστοί ή λειτουργούν στο πλαίσιο των αναγκαίων περιοριστικών μέτρων που έχει επιβάλει η πολιτεία.

Σας καλώ να εξετάσετε με την προσήκουσα ευαισθησία που σας διακρίνει θετικά τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω κείμενο καθώς και τη δρομολόγηση των προσηκουσών δράσεων».


Σχόλια