Διακεκριμένοι επιστήμονες και μεγάλες προσωπικότητες στο Ναύπλιο

Βραβεία και Αριστεία, σε τελετή στο κάστρο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο, στα πλαίσια του 15ου Σεμιναρίου Διεθνούς Δικαίου που διεξάγεται από τις 4 έως και τις 6 Οκτωβρίου στην ιστορική αίθουσα του Βουλευτικού, επέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Η υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Παλαμήδι έγινε από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο και τον Καθηγητή κ. Στέλιο Περράκη, ενώ η τελετή απόδοσης των βραβείων έγινε στον Προμαχώνα Αγίου Ανδρέα.

Ακολούθησε η ανακοίνωση του Βραβείου «Α. Πολυζωίδης – Γ. Τερτσέτης» για τη Δικαιοσύνη και το Δίκαιο, από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτριο Κωστούρο, η ανάγνωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρο Αυγουστόπουλο, η παρουσίαση του τιμωμένου από τον Καθηγητή κ. Σ. Περράκη και η επίδοση του βραβείου «Α. Πολυζωίδης – Γ. Τερτσέτης» για τη Δικαιοσύνη και το Δίκαιο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου Καθηγητή κ. Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνο.

Στην συνέχεια ακολούθησε η ανακοίνωση του Αριστείου «Ιωάννης Α.Καποδίστριας» για τις Επιστήμες, τα Γράμματα και τις Τέχνες από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο, η ανάγνωση της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρο Αυγουστόπουλο και η παρουσίαση των τιμωμένων από τον Καθηγητή κ. Σ. Περράκη.Η επίδοση του Αριστείου «Ιωάννης Α.Καποδίστριας», για τις Επιστήμες, τα Γράμματα και τις Τέχνες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγινε στους Καθηγητές κ.κ. Ιωάννη Μεταξά, Δημήτριο Νανόπουλο και Ιωάννη Πανούση.


Σχόλια