Πέντε Ρώσοι πρωταθλητές κολύμβησης επέλεξαν το Ναύπλιο για την προετοιμασία τους.Πέντε Ρώσοι πρωταθλητές κολύμβησης στην κατηγορία νέων και νεανίδων και μέλη της Εθνικής ομάδας της χώρας τους, προπονούνται στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου.Οι παρεμβάσεις στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ναυπλίου και η απρόσκοπτη λειτουργία του έφεραν και πάλι το Ναύπλιο ανάμεσα στις πόλεις που επιλέγονται για την προετοιμασία αθλητών παγκόσμιου επιπέδου. Αυτό είναι ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στο Ναύπλιο. 


Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
1. Nastya Makarova, νικήτρια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος νεανίδων και του Πρωταθλήματος Ευρώπης στα 200 μ. και 100 μ., ολυμπιονίκης μεταξύ των junior, τρεις φορές αργυρό μετάλλιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

2. Anna Chernysheva είναι φιναλίστ νεανίδων Ευρώπης στα 200 μ. φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος juniorς (7η θέση), πρωταθλήτρια Ρωσίας juniors 2018 και 2019.

3. Andreev Alexander, νικητής του Πρωταθλήματος Ρωσίας (νέων), πρωταθλητής Ρωσίας (νέων) σε ανοιχτό νερό, συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μεταξύ των juniors στο ανοιχτό νερό στην Πράγα το 2019.

4. Olga Turchina νικήτρια του Πρωταθλήματος Ρωσίας (νεανίδων), συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτοχος εθνικού ρεκόρ.
5. Daria Astanina νικήτρια του Πρωταθλήματος Ρωσίας (νεανίδων), συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτοχος εθνικού ρεκόρ.

Οι αθλητές συνοδεύονται από την προπονήτρια Kovshikova Tatyana Vladimirovna, από την Μόσχα. Μέχρι τώρα έχει προπονήσει 10 επαγγελματίες αθλητές και τα τελευταία τρία χρόνια οι αθλητές της διακρίνονται στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Σχόλια