Τα 100 χρόνια από την ίδρυση του γιόρτασε το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ στη πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥΣυναυλία της Μπάντας Λιμενικού Σώματος - ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Λιμενικού Σώματος -Ελληνικής Ακτοφυλακής, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου ντόπιων και επισκεπτών.

Η συναυλία από την Μπάντα του Λ.Σ πραγματοποιήθηκε στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος με γνωστές μελωδίες κυρίως από Ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του 1960 και του 1970.

Τραγούδησαν ο Αρχικελευτής ΛΣ Ιώαννης Ζωιτάκης και η γνωστή καλλιτέχνις Βανέσα Αδαμοπούλου.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Μουσικής Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Βρεττό Γεώργιο.Παραβρέθηκαν εκτός του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου,ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος,  οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Ανδρέας Πουλάς και Γιάννης Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, Εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Παναγιώτης Κοντός, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και πάρα πολύς κόσμος.

Σχόλια