Χιλιάδες ντόπιοι και επισκέπτες υποδέχθηκαν την "ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ" στο ΝΑΥΠΛΙΟ


Το μαγευτικό Ναύπλιο, φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε τη 2η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ, μαζί με τους χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου σε μία μεγάλη εμπορική και ψυχαγωγική Νύχτα από τις 20:00 μ.μ. έως τα ξημερώματα.


Μία Μαγική Λευκή Νύχτα, η οποία ετοιμάστηκε με πολύ αγάπη, μεράκι από όλους τους επαγγελματίες για μικρούς και μεγάλους!!!Με σύνθημα "Αγοράζουμε και διασκεδάσουμε μαζί!!!!" με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις και πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, η ιστορική πόλη του Ναυπλίου έζησε στιγμές γιορτινές, με DJ’s τον Valentino και τον Niko Soulioti, κιόσκια με τοπικά προϊόντα, City Tour με λεωφορείο και δωρεάν μεταφορά, Face Painting, μπαλόνια, θεατρικά δρώμενα, επιδείξεις κομμωτηρίων, μασάζ και μακιγιάζ, defile -πασαρέλα, κεράσματα από τα καφέ της παλιάς πόλης και πολλές πολλές εκπλήξεις..


Να σημειώσουμε την κλήρωση για ένα ταξίδι στο DUBAI αξίας 2.000 ευρώ και πολλά άλλα δώρα, για όσους έκαναν αγορές από τα καταστήματα με την ειδική σήμανση.

Την Λευκή Νύχτα διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας και φυσικά τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου.

Σχόλια