Οι ΠΥΞ ΛΑΞ στο ΦΟΥΓΑΡΟ - Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει!!!*Έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια και το ΦΟΥΓΑΡΟ αναμένεται να γεμίσει με παλιές αγάπες που συνουσιαζόντουσαν κρυφά...Λένε για μένα...πως θέλω να χαθώ στα βήματά σου μα επειδή με πούλησες...δεν θα δακρύσω πια για σένα...

Το ΦΟΥΓΑΡΟ υποδέχεται την Κυριακή 25 Αυγούστου τους ΠΥΞ ΛΑΞ σε ένα δυναμικό live ταξιδεύοντας σε στίχους και μελωδίες από τη μεγάλη μουσική πορεία τους. Οι «παλιές αγάπες» έρχονται στο Ναύπλιο μετά από δύο SOLD OUT συναυλίες στη Νέα Υόρκη και μας περιμένουν με γνωστά και επιτυχημένα τραγούδια !

Το όνειρο δύο παιδικών φίλων ξεκίνησε το ταξίδι του από το 1988 στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας όταν ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας έστησαν την πρώτη τους μπάντα. Οι ΠΥΞ ΛΑΞ, όπως ονομάστηκαν το 1989, παρέα με τον Μάνο Ξυδούς, κυκλοφόρησαν το 1990 την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

Πλέον αποτελούν το ιστορικότερο και ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα της χώρας μας με αξιοσημείωτη επιτυχία κατά τη τριακονταετή δισκογραφική πορεία τους, έχοντας στο ενεργητικό τους δώδεκα χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής. Η μουσική τους αγαπήθηκε χάρη στο μοναδικό και εκλεκτό μουσικό τους χαρακτήρα, τον ηλεκτρικό ήχο που συνδυάζεται με τη μελωδία και το λυρισμό.

Την ημέρα της εκδήλωσης το ΦΟΥΓΑΡΟ θα ανοίξει για το κοινό από τις 8μμ και η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνο με εισιτήριο για τη συναυλία.

Τιμή εισιτηρίου: €20 και έχουν μείνει ελάχιστα ακόμα αφού η ζήτηση απ΄οτι μαθαίνουμε είναι τεράστια.

Σχόλια