Με νέο προπονητή και αρκετά καινούρια πρόσωπα ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ

Αλέξανδρος Μανός
Ο Ατρόμητος Παναριτίου με νέο προπονητή στον πάγκο του τον Τάσο Καραμάνο ξεκίνησε την προετοιμασία του με αρκετά καινούρια πρόσωπα. 
Ο Τάσος Καραμάνος ο οποίος και κάνει το πρώτο του προπονητικό βήμα θα πρέπει να παντρέψει τους αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα με αυτούς που έμειναν και να παρουσιάσει μία αξιοπρεπή πορεία ώστε να τερματίσει όσο τοδυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, χωρίς πίεση και άγχος για πρωταθλητισμό, κάτι που πιθανότατα θα κάνει και πιο εύκολο το έργο του, ώστε να μπορέσει να δουλέψει ανεπηρέαστος από τυχόν πιέσεις για υψηλές βλέψεις. 

Τάσος Παπαδόπουλος
Οι ποδοσφαιριστές που μεταγράφηκαν στην ομάδα του Παναριτίου είναι οι Δήμος Αραμπός τερματοφύλακας από τον Αστέρα Δρεπανιακό, ο Γιάννης Ατζαμίδης αμυντικός από το Ναύπλιο 2017, Ο Κώστας Καλυβάς και ο Πέτρος Παπασαράντος αμφότεροι από το Ναύπλιο 2017, ο Γιώργος Καλυβάς μέσος από τη Δόξα Πειραιά, ο Γιάννης Αραμπός από τον Αριστέα και ο Τόμας Ραφαήλ από τον Προίτο.Επίσης στα πλαίσια της συνεργασίας με την Ακαδημία 98'  και τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Δημόπουλο, προωθήθηκαν στην ομάδα ο Αλέξανδρος Μανός που αγωνίζεται ως αμυντικός, ο Τάσος Παπαδόπουλος ως μέσο αμυντικός, ο Στέλιος Βλαντούσης σαν μέσος και οι επιθετικοί Γιώργος Χρονόπουλος και Ρενάτο Μάνα. 

Δημήτρης Σαρακινιώτης
Σε όλους αυτούς προστίθενται και οι ποδοσφαιριστές που έμειναν και είναι οι Δημήτρης Μιχαλόπουλος, Άντζελο Πάνος, Ηλίας Κοσμάς, Μανώλης Μιχαλόπουλος, Δημήτρης Σαρακινιώτης, Ανδρέας Μπαβελής, Μανώλης Δανομάρας, Θεοδώσης Γκολέμης και Γκρίτζαλης Παναγιώτης. 

Εχουν παραμεινει Μιχαλοπουλος Δημ. - Πανος Αντζελο - Κοσμας Ηλ. - Μιχαλοπουλος Μαν. - Σαρακηνιωτης Δ. - Μπαβελης Ανδρ. - Δανομαρας Μαν. - Γκολεμης Θεοδ. - Γκριτζαλης Παναγ. 
Σχόλια