Δημοπρατήθηκαν οι μελέτες για το Τριανόν - Στη τελική ευθεία το μεγάλο έργο για το Ναύπλιο

Η δημοπράτηση των μελετών για την αποκατάσταση και συντήρηση του Πολιτιστικού Χώρου «Βασίλειος Χαραμής» (ΤΡΙΑΝΟΝ) έγινε γεγονός στις 29 Ιουλίου. Ο σχεδιασμός, η στρατηγική και η μεθοδική δουλειά από την πρώτη στιγμή ανάληψης καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής με την καθοδήγηση του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου αποδίδει καρπούς ,οι εξαγγελίες γίνονται πράξη καθημερινά.

Το κτιριακό δυναμικό της πόλης συνεχώς μεγαλώνει και αναβαθμίζεται, με αποτέλεσμα το Ναύπλιο να προσελκύει επισκέπτες αλλά και να συνεπαίρνει τους ντόπιους που πλέον θα έχουν ακόμη περισσότερους λόγους ώστε να κάνουν τη βόλτα τους στην πόλη για να απολαύσουν τον αρχιτεκτονικό της πλούτο.

Ένα μεγάλο έργο υλοποιείται έτσι όπως είχε τονίσει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ύψος περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ (1.994.706,00) .

Η 19η Αυγούστου θα είναι η τελευταία μέρα που κάποιος θα μπορέσει να καταθέσει την προσφορά του.

Στις 26 Αυγούστου θα ανοιχτούν οι προσφορές και από κει και πέρα και ο δρόμος, για το πολύ σημαντικό αυτό έργο που κάνει το Ναύπλιο έναν πόλο έλξης και προόδου προσθέτοντας έναν ακόμη χώρο πολιτισμού στην περιοχή.

Σχόλια