Άφησε την εργένικη ζωή ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΥΒΑΣ που παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του ΙΩΑΝΝΑ! (ΦΩΤΟ)


Το Σάββατο στις 29 Ιουνίου, ο Κώστας Καλυβάς άφησε την εργένικη ζωή και παντρεύτηκε στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας την εκλεκτή της καρδιάς του Ιωάννα Χρόνη. Το ζευγάρι μάλιστα περιμένει και το πρώτο τους παιδί αφού η απαστράπτουσα νύφη είναι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Η εκκλησία της Αγίας Τριάδας αλλά και μετέπειτα το κέντρο όπου το ζευγάρι δεξιώθηκε τους καλεσμένους του θύμιζε γήπεδο αφού ο γαμπρός σαν ποδοσφαιριστής, είχε καλέσει από προπονητές, παράγοντες ομάδων, ποδοσφαιριστές μέχρι και διαιτητές. 
Η τελετή κύλησε ομαλά αλλά κατά την έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία οι φίλοι του γαμπρού του επιφύλαξαν μία έκπληξη. Θα ήταν λίγο να πούμε ότι του άδειασαν με τσουβαλάκια πάνω από είκοσι κιλά ρύζι μη μπορώντας να τους ντριπλάρει αφού βρισκόταν έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου , εκεί που δύσκολα κάποιος θα τον ''έκοβε''. Το γλέντι των νεόνυμφων κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Να ευχηθούμε στο ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο , να έχουν υγεία, ευτυχία και αγάπη μεταξύ τους και με το καλό να έρθει ο καρπός του έρωτα τους. 

Σχόλια