Πακέτο στον ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ από το ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 οι ΔΡΙΜΟΥΡΑΣ - ΚΟΖΙΩΤΗΣ - ΣΑΚΟΥΛΗΣ


Το Δ.Σ. του «Πανθυρεατικού Α.Ο. Άστρους», στα πλαίσια του προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες:Τον Παναγιώτη Κοζιώτη, έμπειρο τερματοφύλακα, με παραστάσεις από την Β' και Γ' Εθνική Κατηγορία, αφού έχει αγωνιστεί στον Παναργειακό, το Φωστήρα, τον Ερμή Κιβερίου.

Το Βασίλη Δριμούρα, ο οποίος προέρχεται από τον Αργοναύτη Νέας Κίου και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του Αργολικού πρωταθλήματος όπως Παναργειακό, Παναυπλιακό καθώς και στην ομάδα της Ζακύνθου.

Το Μιχάλη Σάκουλη, έμπειρο ποδοσφαιριστή που έχει και αυτός αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του Αργολικού πρωταθλήματος, όπως Παναυπλιακό και Ερμή Κιβερίου.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έρχονται σε μας με τον τίτλο του περσινού πρωταθλητή Αργολίδας, τον οποίο κατέκτησαν με την ομάδα «Ναύπλιο 2017».

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τα παιδιά στην ομάδα μας, τους ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές και προσωπικές επιτυχίες. Τους ευχαριστούμε που επέλεξαν εμάς για να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε και εμείς συνεχίζουμε !!!

ΤΟ Δ.Σ.

Σχόλια