Επίσκεψη του ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας


O πρώην Υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Ιωάννης επισκέφθηκε τα γραφεία μας προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν τόσο τους αστυνομικούς, αλλά και γενικότερα για την αστυνόμευση στον Νομό Αργολίδας. Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας, μέλη του Δ.Σ. αλλά και οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι μέλη της Ένωσης μας ενημέρωσαν αναλυτικά για το μείζον πρόβλημα της παλαιότητας των υπηρεσιακών οχημάτων και γενικά της έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού, της έλλειψης προσωπικού, τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με την καθαριότητα σε πολλές ακόμα υπηρεσίες της Δ.Α Αργολίδας, και την ακαταλληλότητα του κτηρίου που στεγάζονται αστυνομικές υπηρεσίες του Δήμου Άργους – Μυκηνών.


Ο κ. Ανδριανός αναφερόμενος τόσο στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας όσο και στις δικές του απόψεις, δήλωσε ότι θα προσληφθούν άμεσα 1500 νέοι συνάδελφοι και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ενισχυθεί η Δ.Α. Αργολίδας τόσο σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό όσο και σε έμψυχο δυναμικό.

Η Ένωση μας σε κάθε ευκαιρία θα παρουσιάζει και θα αναδεικνύει σε σωστές διαστάσεις τα προβλήματα μας, παράλληλα θα πιέζει για την επίλυση τους διότι η αποστολή της έχει να κάνει με την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των συναδέλφων και σε αυτό θα μείνει πιστή.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ

Σχόλια