ΑΛΕΚΟΣ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ: «Ο ηττημένος πρέπει να διαχειρίζεται με περηφάνεια την ήττα του και ο νικητής αντίστοιχα με ταπεινότητα και μεγαλοψυχία»

Ευχαριστώ ολόθερμα, μέσα από τα βάθη της ψυχής μου, τους συνδημότες μου που με την βοήθειά τους, εξελέγην στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου «ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», με Δήμαρχο τον κον Δ. Κωστούρο.•θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κον. Δημ. Κωστούρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στην άσκηση των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Ν, θέση που μού ανέθεσε με αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

•Επίσης, θέλω να τον συγχαρώ που ανταπεξήλθε στις εκλογικές διαδικασίες με απόλυτη επιτυχία αν και εδέχθηκε προσωπικά ο ίδιος, λάσπη και ανηλεή πόλεμο, κάτω των χαρακωμάτων, μη λυγίζοντας και διαθέτοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα οδηγώντας στην μεγάλη νίκη τον συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» και τον ίδιο ξανά στο τιμόνι του Δήμου.

•Θα επιθυμούσα στην συνέχεια να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου και ιδιαίτερα αυτούς που εξελέγησαν στις τελευταίες θέσεις , γιατί και αυτοί, ασχέτως του αποτελέσματος , συνέβαλαν για την μεγάλη νίκη του συνδυασμού «ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» με Δήμαρχο τον κον Δημ. Κωστούρο.

•Λόγω της επαγγελματικής ενασχόλησης μου με τον αθλητισμό και σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδεώδη του αθλητικού πνεύματος, θα ήθελα να συμβουλεύσω κάποιους που «κλαψουρίζουν σαν μικρά παιδιά» για το αποτέλεσμα των εκλογών, με το ρητό «Ο ηττημένος πρέπει να διαχειρίζεται με περηφάνεια την ήττα του και ο νικητής αντίστοιχα με ταπεινότητα και μεγαλοψυχία».

Κλείνοντας θα ήθελα να μνημονεύσω μια χρηστή παροιμία που λέει ο λαός «Το άδικο δεν ευλογείται από τον θεό».

Σάς ευχαριστώ από καρδιάς.
                                                                        

                                        ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ

Σχόλια