Ανδρέας Πουλάς: Ένας νέος και άφθαρτος πολιτικός με όραμα για την Αργολίδα


Η Αργολίδα ψηφίζει Ανδρέα Πουλά. Έναν νέο και άφθαρτο πολιτικό. Έναν άνθρωπο που ζει αποκλειστικά και μόνο από το επάγγελμά του, την ιατρική. Ο Ανδρέας Πουλάς είναι αγαπητός στην Αργολίδα γιατί δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Δεν υπήρξε ποτέ κομματικός τρόφιμος, διαδρομιστής ή κομματάρχης. Η συμμετοχή του στα κοινά είναι πράξη ευθύνης και δεν είναι τρόπος επιβίωσης. Αυτό το ξέρει ο λαός της Αργολίδας και του το αναγνωρίζει.

Δεν ανήκει στην κάστα των παραγόντων που διαρκώς διεκδικούν την νομή της εξουσίας στην Αργολίδα. Απέναντι στους «παράγοντες», εκείνος αντιπαραθέτει ένα καθαρό πρόσωπο στην κοινωνία.

Είναι, με άλλα λόγια, το ΝΕΟ για την Αργολίδα και έχει τη θέληση να παλέψει με υπευθυνότητα για την ηθική πλευρά της πολιτικής. Εκείνη που «μιλά» για δημοκρατικό και ανοικτό τρόπο διακυβέρνησης. Για δημοκρατικές διαδικασίες και συμμετοχή των πολιτών σε αυτές.

Γι αυτό και είμαστε σίγουροι ότι θα του δώσουν την δύναμη να αλλάξει την Αργολίδα και να την οδηγήσει στην ανάπτυξη που τόσο ανάγκη έχει και ο τόπος μας αλλά και η κοινωνία.

Στόχος του είναι η Αργολίδα να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Όλα για την Αργολίδα του μέλλοντος του δικού μας και των παιδιών μας.

Έχει την διάθεση και το όραμα να παλέψει για μια σύγχρονη Αργολίδα στο μεγάλο οικοδόμημα της Ευρώπης

Σχόλια