ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ: "Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου με γεμίζει ευθύνη για να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και αυτή την τετραετία"

Πολλές ευχαριστίες από καρδιάς και απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς που με την ψήφο σας με αναδείξατε για άλλη μία φορά δημοτική σύμβουλο με την παράταξη "Ναύπλιο.Επόμενη Μέρα" με επικεφαλής τον δήμαρχο μας Δημήτρη Κωστούρο.

Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου με γεμίζει ευθύνη για να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και αυτή την τετραετία για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου μας και τη συνακόλουθη βελτίωση του τόπου μας.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους τόσο της δικής μου παράταξης όσο και των υπολοίπων.


Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιους μου για τον αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα που έδωσαν και όλοι μαζί συνεισφέραμε ώστε να αναδειχθεί πρώτη η παράταξή μας από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου. 

Είναι τιμή μου που κάποιους από εσάς σας γνώρισα για πρώτη φορά και αγωνιστήκαμε από κοινού.

Όλοι εμείς μαζί με τον δήμαρχο μας Δημήτρη Κωστούρο με κοινό στόχο την τοποθέτηση του δήμου μας την υψηλότερη δυνατή θέση που του αρμόζει, ξεκινάμε τον αγώνα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες της παράταξής μας Σοφία, Μένια, Έλλη και Βαγγελιώ.

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που με στήριξε και με στηρίζει από την πρώτη στιγμή σε αυτόν τον αγώνα, Παναγιώτη και Μαρία σας ευχαριστώ, θα είμαι εδώ για κάθε πολίτη του δήμου μας.

Σας ευχαριστώ και υπόσχομαι πως θα φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας.

Κωνσταντίνα Αναστασίου Σμυρναίου

Σχόλια