Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ νέος προπονητής του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ

Ο Τάσος Καραμάνος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Ατρόμητου Παναριτίου μετά την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Μητροσύλη.
Ο Τάσος Καραμάνος κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αφήνοντας πίσω του μία πλούσια καριέρα γεμάτη εμπειρίες, τίτλους και πολλά ακόμη που θα τον βοηθήσουν στο ξεκίνημα του στη προπονητική.

Ο νέος προπονητής του Ατρόμητου Παναριτίου έχει φορέσει κατά το παρελθόν τη φανέλα της ομάδας και σαν Ένωση Μιδέας και υπάρχει ο απόλυτος σεβασμός στο πρόσωπο του από διοίκηση αλλά και από τον κόσμο της ομάδας.

Σίγουρα πρόκειται για έναν νέο προπονητή που όμως η τεράστια εμπειρία που έχει αποκτήσει παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο αλλά και οι προπονητές που έχει συνεργαστεί , θα τον βοηθήσουν ώστε να πετύχει και από αυτό το πόστο και να οδηγήσει τον Ατρόμητο Παναριτίου στη κορυφή.

Επίσης ένα ακόμη στοιχείο του Καραμάνου είναι ότι μπορεί να δουλέψει με νεαρούς ποδοσφαιριστές και να γίνει ο μέντορας τους αφού και μόνο ότι θα βρίσκονται στο γήπεδο και θα είναι υπό τις οδηγίες του θα είναι κάτι το πρωτόγνωρο γι' αυτούς.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές της Αργολίδας, έχοντας παίξει και στην Α εθνική κατηγορία, αναλαμβάνει τον Ατρόμητο Παναριτίου.

Καλή Επιτυχία.

Σχόλια